Dental Style
Dental Style
    Home   |    Servicii   |    Tarife   |    Despre noi   |    FAQ   |    Contact FAQ English   English

FAQ


Cat timp ar trebui sa dureze periajul dentar?

Periajul dentar correct trebuie sa dureze 3-5 minute si trebuie facut in asa fel incit miscarea periutei sa respecte sensul de miscare dinspre gingie spre dinte.Cum se poate inlocui un dinte lipsa?

Metoda clasica de a inlocui un dinte absent este de a slefui dintii vecini spatiului respectiv urmind a realiza o punte. O metoda mai moderna de a inlocui un dinte absent este de a face un implant in locul dintelui pierdut. In felul acesta se mentine integritatea dintilor vecini spatiului respective.De la ce virsta ar trebui sa se spele copiii pe dinti?

Ideal este sa se inceapa periajul dentar in momentul in care a aparut primul dinte temporar.Se poate face tratament stomatologic pesoanelor insarcinate?

Femeile insarcinate pot beneficia de tratamente stomatologice. Este totusi de preferat evitarea tratamentelor stomatologice invasive in primul si in ultimul trimestru de sarcina.De ce apare singerarea gingivala?

De obicei singerarea gingivala este primul semn de inflamatie gingivala, de aceea trebuie facut detartraj si periaj dentar in mod regulat, cel putin o data pe an, sau de 2 ori pe an la persoanele cu un ritm de depunere a tartrului mai rapida (de ex. Fumatorii)Albirea dentara dauneaza dintilor?

Albirea dentara, efectuata de medical stomatolog este un procedeu care nu dauneaza dintilor, gelul folosit pentru albire actionind printr-un process de eliminare de oxygen active care contribuie la indepartarea colorantiilor extriseci sau intrinseci din structura dintilor.Ce este implantul dentar?

Implantul dentar este un surub de titan care se introduce printr-o operatie in osul maxilar sau mandibular, sub anestezie locala, el inlocuind radacina dintelui absent. Procedura chirurgicala este nedureroasa si relative rapida.

« pagina anterioara    1 / 3    pagina urmatoare »
Dental Style
Copyright 2007 Dental Style Made by Light Pixel Web Design