Dental Style
Parodontologie
    Home   |    Servicii   |    Tarife   |    Despre noi   |    FAQ   |    Contact parodontologie English   English

Parodontologia


Boala parodontala afecteaza in prezent tot mai multi pacienti.

Identificarea cit mai timpuriu a diverselor forme de afectiuni parodontale (parodontite marginale superficiale, abcese parodontale, parodontoze) si tratarea precoce a acestora va duce pe termen lung la conservarea dintilor, asigurindu-le un tesut de sustinere sanatos.

Primul simptom al bolii parodontale este determinat de singerarea gingivala , care apare initial la periajul dentar, iar apoi poate aparea si spontan. In acest moment este nevoie de un prim pas in tratarea bolii parodontale care incepe sa se instaleze si anume de un detartraj.

Detartrajul se face cu ultrasunete, este o procedura complet nedureroasa si trebuie repetat de o data la 6 luni.

In cazul in care boala parodontala s-a instalat se pot face tratamente complexe, chirurgicale care pot imbunatati starea osului si implicit a gingiei, pot reduce astfel mobilitatea dintilor parodontotici: operatii cu lambou, chiuretaje subgingivale.

NOU: Tratamentul Neypulpin este un tratament injectabil care imbunatateste stabilitatea dintilor parodontotici si previne evolutia bolii parodontale. Acest tratament consta din 8 injectii care se administreaza din 2 in 2 zile . Este un tratament complemantar celorlalte tratamente parodontale.

Dental Style
Copyright 2007 Dental Style Made by Light Pixel Web Design