Dental Style
Pedodontie
    Home   |    Servicii   |    Tarife   |    Despre noi   |    FAQ   |    Contact Pedodontie English   English

Pedodontia


Clinica noastra va ofeta tratamente pentru copii, grija pentru sanatatea dentara a copiilor fiind o prioritate a clinicii nostre.

Copiii intre 6-12 ani prezinta o dentitie mixta (dinti de lapte si dinti permanenti), perioada in care se pot dezvolta foarte multe carii dentare; in plus la aceasta virsta copiii nu fac de cele mai multe ori un periaj corect, in conditiile in care consumul de dulciuri si sucuri indulcite este destul de mare. Dintii copiilor au o camera pulpara foarte mare, deci nervul este foarte aproape de suprafata dintelui, motiv pentru care o carie aparent mica poate evolua foarte repede, ducind la pierderea nervului.

Tocmai de aceea este important sa aduceti copiii la control stomatologic, chiar daca nu observati diverse coloratii pe dinti sau nu sunt semne de durere dentara.

Dintii temporari (de lapte) nu trebuiesc neglijati, chiar daca se vor schimba ei trebuie tratati.

Copiii cu predispozitie la carii dentare pot beneficia in clinica nostra de sigilari ale santurilor si fosetelor dintilor permanenti. In acest fel dintii permanenti sunt protejati, mai ales in perioada in care sunt in cavitatea bucala alaturi de dintii temporari.

Dental Style
Copyright 2007 Dental Style Made by Light Pixel Web Design