Dental Style
Protetica
    Home   |    Servicii   |    Tarife   |    Despre noi   |    FAQ   |    Contact Protetica English   English

Protetica


Orice dinte pierdut sau distrus trebuie restaurant in asa fel incit sa fie cit mai aproape de forma lui initiala.

Tratamentele protetice presupun inlocuirea dintilor absenti, dar si restaurarea prin coroane dentare a celor extrem de distrusi de carii.

Lipsa unor astfel de tratamente afecteaza masticatia, ceea ce va determina pe termen lung starea generala de sanatate. In plus aminarea unor astfel de tratamente va duce la implicarea mai multor dinti in restaurarea finala, deoarece dintii vecini unui spatiu pe arcada dentara isi modifica pozitia in timp (migreaza).

In clinica noastra veti intilnii cele mai variate si moderne lucrari protetice (coroane ceramice, punti, proteze scheletate, incrustatii,etc.), materialele folosite fiind de foarte buna calitate.

Scopul acestui tratament este de a restaura estetic dintii, dar si acela de a restaura masticatia si uneori fonatia pacientului, care uneori sunt pierdute prin lipsa unor dinti.

NOU: Coroane integral ceramice si coroane ceramice pe support de zirconium

Pentru solicitari estetice exceptionale executam coroane ceramice pe suport de zirconiu sau coroane integral ceramice. In felul acesta nu veti avea probleme in timp cu modificarea culorii gingiei, ceea ce se intimpla uneori la coroanele metalo-ceramice; in plus dintii vor avea transluciditatea dintilor naturali.

Dental Style
Copyright 2007 Dental Style Made by Light Pixel Web Design